Regio Zwolle Volleybal ziet drietal vertrekken

| 18-04-2019

Regio Zwolle Volleybal moet het aankomend seizoen ook stellen zonder Manon Zeeboer, Robin van de Velde en Kelly van de Haar. Het drietal volgt daarmee Maureen van der Woude, die eerder deze week al te kennen gaf een andere uitdaging te gaan zoeken.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Spelverdeler Robin van de Velde was twee jaar actief voor de Zwolse eredivisionist, terwijl de diagonaal-spelers Kelly van de Haar en Manon Zeeboer drie jaar in Zwolle speelden. “Ze vertrekken om verschillende redenen”, weet coach Wilfried Groothuis. “De één speelt hier al meerdere jaren en is toe aan een nieuwe stap. De ander heeft sociale redenen, waardoor het niet duidelijk was of een langer verblijf zou lukken. Natuurlijk wil je de groep zo compleet mogelijk houden, maar uiteindelijk kan het zowel de club als de speelsters iets opleveren.”

Inmiddels wordt er achter de schermen bij Regio Zwolle Volleybal al hard gewerkt aan versterkingen. “Het management en de trainers zijn druk bezig met de samenstelling voor het nieuwe seizoen, want de groep moet worden aangevuld. Het lijkt er op dat er aankomend jaar weer een selectie van dertien speelsters staat.”

Volleybal, Regio Zwolle Volleybal, Manon Zeeboer, Kelly van de Haar, Wilfried Groothuis, Robin van de Velde

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws