Regio Zwolle Volleybal trekt managers aan

| 2 Maanden geleden.

Regio Zwolle Volleybal heeft Nico Verweij en Hester Wermink aangetrokken als nieuwe managers. Met het aanstaande vertrek van Edwin van den Broeke stond het bestuur voor de schone taak om te zorgen voor opvolging binnen de staf en het bestuur. Dat is binnen afzienbare tijd gelukt en het bestuur van Regio Zwolle Volleybal is zeer content met de nieuw aangetrokken managers.

© Jan Burgman Fotografie

Nico Verweij zal als operationeel manager alle praktische zaken rondom het team voor zijn rekening nemen. Verweij is geen onbekende voor het bestuur gezien zijn functie als manager bij het tweede damesteam van VC Zwolle. Hester Wermink is als technisch manager aangetrokken en zal alle technische zaken rondom het team voor haar rekening nemen. Daarbij vormt zij tevens de link tussen het team en de staf met het bestuur van Regio Zwolle Volleybal. Wermink is geen onbekende in de volleybalwereld en vervulde een dergelijke functie bij Eurosped.

Regio Zwolle Volleybal speelt zaterdagavond thuis tegen Sliedrecht Sport, de koploper van de kampioenspoule. Aanvang: 20.00 uur.

Volleybal, Regio Zwolle Volleybal, Nico Verweij, Hester Wermink

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws