Regio Zwolle Volleybal smacht naar het einde

| 06-04-2019

Regio Zwolle Volleybal is zaterdag met 0-3 onderuit gegaan tegen Eurosped. Beide teams spelen de laatste duels om des keizers baard en kwamen in het Landstede Sportcentrum niet tot hun beste spel. “Het is lastig om met dezelfde drive te spelen”, signaleert Regio Zwolle-trainer Wilfried Groothuis.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Zwolse dames werkten in eigen huis hard om tot een goede prestatie te komen, maar tegenstander Eurosped bleek een maatje te groot. De eerste set ging met 23-25 naar de gasten, die de tweede set met 20-25 over de streep trokken. In de derde set was het Zwolse verzet helemaal gebroken, waardoor er via een 16-25 setstand een 0-3 eindstand op het bord stond. “We hebben niet laten zien wat we kunnen, maar het is in deze fase ook lastig om ons niveau te halen. Niemand laat het lopen hoor, want ik zie dat iedereen er hard voor werkt. Maar het gaat om des keizers baard en onbewust levert dat toch een andere mindset op.”

Regio Zwolle Volleybal sluit het volleybaljaar volgende week zondag af met een uitwedstrijd bij VC Sneek. In dat duel kunnen de Zwollenaren nog invloed hebben op de finale, waar Sneek zich voor hoopt te plaatsen. “Eens zien of we daar nog alles uit de kast kunnen halen om te stunten”, aldus Groothuis.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Volleybal, Regio Zwolle Volleybal, Wilfried Groothuis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws