Rahantoknam en Dieze West zijn akkoord

| 03-02-2017

Dieze West en trainer Stephan Rahantoknam zijn definitief uit elkaar. De coach was al enkele weken niet meer werkzaam voor de hoofdklasser, maar over de afhandeling van het contract was nog geen overeenstemming bereikt. Dat is nu wel het geval. “Ja, eindelijk. De gesprekken waren prima, het is voor beide partijen een goede oplossing”, geeft de trainer aan.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Rahantoknam was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Zwollenaren, maar zat na de winterstop niet meer op de bank. Door de financiële malaise bij de club werd besloten om uit elkaar te gaan. “Daar is het wel mee begonnen ja, dat klopt. Maar goed, ik had nog een contract en ik heb hier ook niet om gevraagd. Dan ga je rond de tafel en die gesprekken, samen met voorzitter Danni Boogerd, zijn altijd prima verloren. We hebben goede afspraken gemaakt en ik ga er vanuit dat die worden nagekomen. Ik wens de club absoluut het beste voor de toekomst”, maakt Rahantoknam duidelijk. De taken van de coach worden tot het einde van het seizoen overgenomen door Michel Stijf, die tegen De Meern al op de bank zat.

Een vervelende situatie, voor alle partijen. Rahantoknam staat niet meer voor de groep en kan zich zodoende gaan voorbereiden op zijn nieuwe klus bij Go Ahead Kampen. “Een groot Nederlands voetballer zei ooit dat elk nadeel zijn voordeel heb. Dat blijkt maar weer. Ik heb zaterdag al een wedstrijdje van Go Ahead bekeken. Als ik nog bij Dieze in dienst was geweest, had ik dat overigens ook wel gedaan. Maar ik heb nu toch even meer tijd voor andere dingen.”

Voetbal, Dieze West, Stephan Rahantoknam

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws