Rabo Verbindingsloop levert 2.500 euro op

| 05-01-2015

De jaarlijkse snertloop van CSV ‘28 - dit jaar omgedoopt tot Rabo Verbindingsloop - heeft afgelopen zaterdag 2.500 euro opgeleverd voor de Stichting Vrienden van het Zonnehuis. Met deze Rabo Verbindingsloop wil de voetbalclub uit Stadshagen haar betrokkenheid tonen bij de wijk.

Aan de Rabo Verbindingsloop deden 135 lopers mee. De route van alle afstanden (2,5 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer) liep langs de hoofdingang van het Zonnehuis, waar medewerkers en bewoners de lopers hartstochtelijk aanmoedigden. Voor CSV ‘28 was de jaarlijkse snertloop een mooie gelegenheid om niet alleen in te zoomen op de saamhorigheid van leden onderling, maar ook om betrokkenheid te tonen naar de seniore medeburgers van de wijk. “Het Zonnehuis en CSV’28 zijn bijna buren en met de Rabo Verbindingsloop hebben we ook letterlijk, in de vorm van een sponsorbijdrage, een mooie verbinding gelegd tussen jong en oud.”

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van CSV ‘28 overhandigde voorzitter Durk de Boer de cheque aan Albert Ploeger, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Zonnehuis. Deze was blij met het bedrag en bedankte de leden van CSV ‘28 en sponsor Rabobank voor hun inzet. “We hebben heel veel vrijwilligers die met onze bewoners wandelen of spelletjes doen, maar we willen ook graag dat ze er samen op uit kunnen. Dat kost geld en dat proberen wij als vrienden in te zamelen. Met dit bedrag kunnen we weer leuke uitjes organiseren.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Hardlopen, CSV ‘28, Rabobank, Rabo Verbindingsloop

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws