Queensy Menig op huurbasis terug naar PEC

| 31-01-2018

PEC Zwolle heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met buitenspeler Queensy Menig. Dit meldde technisch directeur Gerard Nijkamp na afloop van de bekerwedstrijd bij AZ. De 22-jarige Menig wordt gehuurd van Nantes, dat hem het afgelopen half jaar nog stalde bij Oldham Athletic. Daar kwam hij amper tot speelminuten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Menig begon zijn loopbaan bij Ajax, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Hij maakte zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers, maar een echte doorbraak bleef uit. Vervolgens werd hij twee keer verhuurd aan PEC Zwolle en afgelopen zomer tekende hij een contract tot medio 2022 bij Nantes. Die club bracht hem direct onder bij Oldham Athletic. Het aankomende half jaar speelt Menig weer in Zwolle, waarmee de eredivisionist haar gewenste aanvallende versterking op de valreep binnen heeft.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is te spreken over de tijdelijke komst van Menig. “Met de komst van Menig vergroten wij onze mogelijkheden in de voorhoede. Aangezien hij al twee periodes voor de club is uitgekomen, kennen wij zijn kwaliteiten en weten wij dat hij van waarde kan zijn.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Queensy Menig

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws