Promovendus Ulu Spor haalt drie spelers

| 12-06-2016

Het zondag gepromoveerde Ulu Spor heeft de selectie voor het komende seizoen versterkt met drie spelers. Yusuf Erdem komt over van Zwolsche Boys, doelman Resul Metin van Dieze West en Melih Senturk is afkomstig van de A1 van Be Quick ’28. “Dit zijn echte aanwinsten voor ons eerste elftal en gaan hopelijk een belangrijke bijdrage leveren”, meldt Umut Yildirim van Ulu Spor.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Er waren even wat wedstrijden voor nodig, maar het is Ulu Spor zondag alsnog gelukt om te promoveren naar de vierde klasse. De laatste mogelijkheid was een tweeluik met Enschedese Boys en die twee wedstrijden werden met succes afgerond. In Enschede werd er donderdag al met 1-2 gewonnen en thuis was Ulu Spor zondag opnieuw te sterk. Enschedese Boys kwam nog wel op een 0-1 voorsprong, maar via Harun Kafali trok Ulu Spor de stand gelijk. Tien minuten voor tijd tilde Thomas Wieringa de stand naar 2-1 en diezelfde Wieringa was in de slotfase ook nog goed voor de 3-1. Daardoor komt Ulu Spor aankomend seizoen uit in de vierde klasse en daarin kan het dus beschikken over drie nieuwe spelers.

De drie nieuwe spelers worden aangetrokken omdat een aantal spelers van de huidige selectie heeft aangegeven te vertrekken. Fikret Akin keert terug naar CSV ’28, zijn oude club, en keeper Suleyman Toprak gaat hoogstwaarschijnlijk naar SV Zwolle. Hij gaat daar met vrienden in een lager elftal spelen. “Wij vinden dat erg jammer. We hebben Resul Metin dan ook gehaald om Suleyman te vervangen”, aldus Yildirim.

Voetbal, Ulu Spor

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws