Proef Openluchtbad Zwolle wordt blijvertje

| 01-07-2015

Het Openluchtbad Zwolle blijft tot het eind van dit zwemseizoen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend geopend voor baantjeszwemmers. Dat heeft het bestuur van het Openluchtbad Zwolle dinsdag besloten. Sinds 10 juni liep er een proef bij het openluchtbad aan de Ceintuurbaan. Vier weken lang konden liefhebbers ‘s ochtends baantjes zwemmen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Normaal gesproken is het bad ‘s ochtends vanaf 11.00 uur open, maar de afgelopen vier weken konden baantjeszwemmers er op drie doordeweekse dagen ook tussen 7.00 en 9.00 uur terecht. Het baantjeszwemmen was een proef. Bij voldoende animo zou het initiatief worden voortgezet. Door de opkomst van de afgelopen weken besloot het bestuur om tot aan het einde van dit zwemseizoen (13 september) door te gaan met de ochtendopeningen. Het ochtendzwemmen was tijdens de proef voor leden en niet-leden toegankelijk. Dat blijft zo. Leden van het zwembad kunnen gratis meedoen aan het baantjeszwemmen, niet-leden betalen 4,50 euro per keer. Speciaal voor de baantjeszwemmers is het winkeltje bij het zwembad ook in de ochtenden geopend. Je kunt er een kop koffie en een broodje krijgen.

Het baantjeszwemmen is op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Tussen 7.00 en 09.00 uur kun je er terecht. Let op: de recreatieve baden zijn dan nog gesloten. Die gaan op de reguliere tijd (11.00 uur) open.

Het bestuur van Openluchtbad Zwolle heeft er bewust voor gekozen om ook niet-leden toe te laten tot het baantjeszwemmen. Het is namelijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zwembad. Voor meer informatie over het Openluchtbad Zwolle kun je terecht op www.openluchtbad-zwolle.nl.

Zwemmen, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws