Prima zege voor volleybalsters Landstede

| 10-03-2012

De dames van Landstede Volleybal hebben de competitie zaterdagmiddag in eigen huis prima hervat. Na een stop van één maand kwamen de dames in het Landstede Sportcentrum uit tegen het tweede team van Utrecht. De Zwolse ploeg speelde goed en won met 4-0. Westenholte kon zaterdag geen vuist maken tegen nummer drie DeVoKo. De ploeg van trainer Ron Kranenburg verloor in Denekamp met 4-0.

Landstede Volleybal is de competitie weer prima begonnen. In een eenzijdige wedstrijd waren de Zwolse volleybalsters veel te sterk voor Utrecht 2. “In de eerste twee sets speelden we echt goed volleybal met veel combinaties. We wonnen die sets met 25-13 en 25-15, blijkbaar heeft de rustperiode ons dus veel goeds gedaan”, zegt trainer Siemen Klaver. In de derde en vierde set ging het niveau iets omlaag, maar ook deze sets werden met 25-17 en 25-23 binnen gehaald. “Na vandaag zijn we weer vijf punten dichterbij de titel gekomen, omdat de nummer twee een punt heeft ingeleverd. Wij gaan vol voor het kampioenschap”, zegt een tevreden Klaver.

De dames van Bas Autowas Westenholte kwamen er zaterdagmiddag niet aan te pas op bezoek bij nummer drie DeVoKo. De Zwolse volleybalsters kwamen in totaal tot 67 punten, wat niet genoeg was om ook maar één set te pakken. De ploeg ging met 25-20, 25-8, 25-20 en 25-19 zonder punten terug naar Zwolle. Waar Landstede positief gestemd was over het puntverlies van nummer twee Bodyscan, zijn ze dat bij Westenholte minder. Dash, directe concurrent van de Zwolse ploeg, pakte namelijk bij Bodyscan een puntje en liep zo weer iets uit op de nummer zeven in de tweede divisie B.

Volleybal, Volleybalvereniging Voorsterslag, VC Zwolle, Landstede Sportcentrum

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws