Presentatie uitkomsten verenigingsmonitor

| 21-03-2012

SportService Zwolle presenteert vrijdag 23 maart, aan alle Zwolse verenigingen die hebben meegewerkt, de uitkomsten van de verenigingsmonitor. Wethouder Gerrit Piek zal om 18.15 uur als eerste een rapport van het onderzoek in ontvangst nemen. Naast de presentatie, die plaats heeft bij Be Quick ’28, is er een interactief programma. Aansluitend kunnen belangstellenden de wedstrijd FC Zwolle - AGOVV bijwonen en in de business lounge in contact treden met bestuursleden van andere Zwolse sportverenigingen.

In opdracht van de gemeente Zwolle wordt de verenigingsmonitor eens in de vier jaar ingezet door SportService Zwolle. En om objectiviteit te waarborgen heeft SportService Zwolle het onderzoeksbureau Kennispraktijk opdracht gegeven de verenigingsmonitor af te nemen. Het doel van de verenigingsmonitor is een beeld te krijgen van de stand van zaken bij de Zwolse sportverenigingen, hoe zij de toekomst zien en welke ondersteuningsbehoefte bestaat om hun toekomstperspectief te realiseren.

Naar aanleiding van de verenigingsmonitoren die in 2004 en 2008 zijn uitgevoerd heeft SportService Zwolle haar ondersteuningsaanbod doorontwikkeld. Zo is naar aanleiding van het onderzoek in 2008 de ‘Kennisbank verenigingszaken’ en ‘Nieuwsbrief verenigingszaken’ ontwikkeld, zijn verschillende trainingen, workshops en thema-avonden georganiseerd en zijn specifieke ondersteuningsthema’s vastgesteld waarop de Zwolse sportverenigingen worden ondersteund.

Gemeente Zwolle, SportService Zwolle, Wethouder Gerrit Piek

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws