Poule-indeling IJsselcup bekendgemaakt

| 14-12-2018

Zaalvoetbalvereniging WRZV heeft de poule-indeling voor de strijd om de IJsselcup bekendgemaakt. In poule 1 treffen onder andere WVF, Wijthmen en WRZV elkaar, terwijl in poule 3 Oud PEC Zwolle en Dieze West de confrontatie met elkaar aan moeten gaan. De wedstrijden staan gepland voor donderdag 27 en vrijdag 28 december.

© Jan Burgman Fotografie

In poule 1 spelen, naast de drie Zwolse clubs, ook de stadgenoten Hatto Heim en Hattem. Poule 2 bestaat uit KHC, 's Heerenbroek, VSCO '61, DOS Kampen en DESZ Zwartsluis. En in poule 3 kruisen Oud PEC Zwolle, Dieze West, Heino, SEH en VV Heerde de degens met elkaar. De nummers één en twee kwalificeren zich, net als de twee beste nummers drie, voor de kwartfinales. “Ik verwacht rond deze editie veel attractiviteit en een hoge amusementswaarde. Ook Oud PEC Zwolle is weer van de partij en dat is zeker leuk voor het publiek. Ik ben benieuwd met welke ploeggenoten captain Henk van Steeg deze editie aantreedt. Ik zie er in ieder geval naar uit”, aldus WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

Voor de nummers één tot en met drie zijn er geldprijzen weggelegd. Zo ontvangt de winnaar van het toernooi een wisselbeker plus een cheque van 1.000 euro. Op beide speeldagen wordt er om 18.30 uur begonnen en de toegangsprijs bedraagt 2,50 euro. Jeugd tot en met 15 jaar kan gratis naar binnen en na afloop is er een gezellige afsluiting met muziek van de Zwolse zanger Jordy van Vilsteren.

WRZV-hallen, Freddy Eikelboom, WRZV Zwolle, IJsselcup

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws