Poorten Openluchtbad Zwolle 17 mei open

| 07-04-2014

Het bestuur van het Openluchtbad Zwolle verwacht dat de poorten op zaterdag 17 mei voor het eerst open gaan. Er wordt momenteel hard gewerkt aan technische oplossingen om het water te verwarmen. Daarnaast is het nog even wachten op een nieuwe coatinglaag. Voor het aanbrengen van die laag moet de nachttemperatuur enkele dagen boven tien graden zijn. Afhankelijk daarvan wordt gekeken of de opening op 17 mei haalbaar is.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Ondanks de vrijwillige inzet van alle leden is het bestuur nog op zoek naar een aantal vaste vrijwilligers. Te denken valt onder meer aan kassamedewerkers en schoonmaak coördinatoren, maar ook extra technische handen zijn welkom. Wie een praktische achtergrond heeft in elektrotechniek of werktuigbouwkunde kan zich aanmelden. Dagelijks moeten de waterbehandelingsinstallaties worden onderhouden. Ook klein (dagelijks) onderhoud en reparaties aan de gebouw gebonden installaties zoals CV-ketels en elektrotechnische installaties behoren tot de werkzaamheden. Het Openluchtbad Zwolle zorgt voor een korte opleiding. Aanmelden kan via bestuurno@spmopenluchtbad-zwolle.nl.

In tegenstelling tot de afgelopen jaren zijn er dit jaar geen voorverkoopavonden voor abonnementen. Vanaf zaterdag 19 april kan iedereen digitaal het nieuwe abonnement aanschaffen. Dit maakt een einde aan de lange rijen tijdens de voorverkoopavonden. Wel zijn er door het bestuur nog vier hulpavonden ingepland voor de leden die niet zo handig zijn met de computer. Deze mensen kunnen op 7, 12 en 13 mei tussen 18.30 en 20.30 uur en op zaterdag 10 mei van 15.00 tot 17.00 uur op hulp rekenen. Meer informatie is te vinden op www.openluchtbad-zwolle.nl.

Zwemmen, Openluchtzwembad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws