Podiumplek voor Henk Klein Tijssink

| 18-06-2010

Hanzerenner Henk Klein Tijssink is woensdag derde geworden in de Ronde van Vaassen, voor nieuwelingen. Zwollenaar Rick Mensink reed tevens een sterk criterium, maar belandde net naast het podium. Hij kwam als vierde over de streep. In de wedstrijd voor A-amateurs in Vaassen werd Hanzerenner Thijs Visscher zesde.

Bij de wedstrijd voor nieuwelingen verscheen Hanzerenners Zwolle met vijf renners aan de start. Al vrij snel koos Rick Mensink voor de aanval. Hierdoor ontstond er een kopgroep van zes, met daarin ook Henk Klein Tijssink. Rick en Henk maakten beide een goede indruk, maar het duo moest de zege laten aan Tommy Oude Elferink. Jasper Bugter werd tweede en Henk en Rick kwamen als de nummers drie en vier over de finishlijn.

Thijs Visscher reed bij de A-amateurs wederom zeer sterk. Net als bij de nieuwelingen ontstond er ook in die wedstrijd een kopgroep. Thijs was attent en zat erbij. De Hanzerenner hield zich goed staande in de kopgroep - met alle grote namen - en finishte uiteindelijk als zesde. Helaas viel Jasper Nijkamp vroegtijdig uit vanwege rugklachten.

Wielrennen, Rick Mensink, Hanzerenners Zwolle, Henk Klein Tijssink, Thijs Visscher

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws