Petrosjan: ‘Zie het zeker nog positief in’

| 27-05-2017

CSV ’28 is de nacompetitie voor een plaats in de derde klasse zaterdag begonnen met een nederlaag. De Zwolse ploeg speelde haar thuisduel tegen Achilles Enschede op het terrein van Be Quick 28 en ging daar met 0-2 onderuit. Desondanks ziet aanvoerder Gework Petrosjan het nog wel zitten. “Het is absoluut geen wonderploeg. Ik zie het voor volgende week zeker nog positief in.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

CSV speelde op het terrein van Be Quick ’28, omdat er op het eigen sportpark een groot toernooi werd gehouden. Op het hoofdveld van de tweedeklasser had CSV wel veelal de bal, maar het lukte maar niet om de Enschedese muur te slechten. “Het was eigenlijk een beetje Ajax - Manchester United. Wij hebben een jonge ploeg, zij een ervaren ploeg en wij hadden veelal de bal. Vaak stonden zij met elf man op eigen helft”, vertelt Petrosjan, die zelf de eerste helft vanaf de bank bekeek. De spits is herstellende van een knieblessure en kon daardoor niet starten. “Eigenlijk ben ik nog niet helemaal fit, maar ik ben een liefhebber en dit was een belangrijke wedstrijd. Dan wil je graag spelen.”

Uiteindelijk moest Petrosjan ook nog aan de bak. Na een kwartier kwam CSV al op achterstand en na de rust bracht trainer Martin Reynders zijn aanvoerder binnen de lijnen. Baten deed het niet, want ruim twintig minuten voor tijd liep Achilles uit naar 0-2. “We mogen blij zijn dat het slechts 0-2 is gebleven. In de slotfase gingen we nog aanvallender spelen, maar zij profiteerden daar niet van. Er is nu nog van alles mogelijk”, denkt Petrosjan. SVI speelde zaterdag ook nacompetitie en lijkt promotie naar de tweede klasse niet meer mis te kunnen lopen. De ploeg won met liefst 7-2 van OZC Ommen. Zwolsche Boys startte het tweeluik met PW 1885 in Enschede met een gelijkspel. Door een late goal van Lennart Prins werd het 1-1.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, SVI, Zwolsche Boys, CSV ‘28, Nacompetitie

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws