Peter Born nieuwe trainer heren HV Zwolle

| 10-04-2018

Travelbags/HV Zwolle heeft in Peter Born een nieuwe trainer voor het eerste herenteam gevonden. Born neemt het stokje over van Arjan Leusink, die zijn ploeg afgelopen weekend de competitie af zag sluiten met een 30-18 nederlaag bij Havana. Daardoor beëindigde Zwolle de competitie als nummer zeven. “Arjan Leusink heeft samen met Erik Reijers het team goed op de rit gekregen”, meldt de vereniging.

© Jan Burgman Fotografie

Tegen Havana kwam Zwolle nog wel op een 1-2 voorsprong, maar daarna kwam de ploeg amper in het stuk voor. Zo stond er na afloop een 30-18 verliespartij op de borden, waardoor de competitie als zevende werd afgesloten. “Met een knappe zevende plek mag het team spreken van een succesvol seizoen. Aan het begin van het seizoen moesten de Zwolse mannen nog erg wennen aan het niveau in de eerste klasse. Coach Frans Ruth stapte op en daardoor duurde het even voordat er rust en vertrouwen ontstond. Uiteindelijk zijn er veel wedstrijden met vertrouwen gespeeld, gewonnen en verloren”, zo luidt de analyse van de club.

Peter Born nieuwe trainer
De handballers genieten van een week rust, om daarna rustig te beginnen aan de voorbereiding op het komende seizoen. Het stokje wordt dan overgenomen door Peter Born, die in de aankomende jaargang fungeert als trainer/coach. Arjan Leusink, die het seizoen afmaakte, doet daarmee weer een stapje terug. “Op naar een nieuw en wederom mooi sportief seizoen, waarbij de heren weer hopen op support van iedereen.”

Handbal, HV Zwolle, Peter Born

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws