Pelikaan dankbaar voor Yelloo Sportfoto

| 10-09-2011

Het sportseizoen is weliswaar nog maar net begonnen, desondanks heeft sportpark De Pelikaan al een prijs te pakken. “Bij sport draait immers alles om de prijzen, dus wat dat betreft is dit fantastisch”, stelt sportparkmanager Diederik Meijntjes, nadat hij uit handen van Klaas Kragt, commercieel manager van Yelloo, een uitvergroting van een mooie sportfoto op doek heeft ontvangen.

De Yelloo Sportfoto, die normaliter alleen wordt uitgereikt aan de winnaar van Yelloo Sportfoto van de Maand, is aan Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan geschonken vanwege het einde van de proeftuinperiode. In de afgelopen vier jaar was het sportpark aan de Haersterveerweg de Zwolse proeftuin van NOC*NSF en in dat laatste jaar heeft ook Stichting Sportief Zwolle nauw samengewerkt met De Pelikaan. Als dank voor de prettige samenwerking hebben Sportief Zwolle en Yelloo gezamenlijk het doek, dat is gespannen in een steigerframe, aan De Pelikaan cadeau gedaan.

Op de actiefoto is Jordi Lemmens, de captain van het beachsoccer team Pelikaan Beach Soccer Zwolle, te zien. De foto is in de zomer van 2011 gemaakt door Annet van Raalten, fotograaf van Sportief Zwolle. “Dit is een geweldige foto, die natuurlijk perfect past bij onze beachaccommodatie. Wij zijn Yelloo en Sportief Zwolle dan ook erg dankbaar”, aldus Meijntjes.

NOC*NSF, Sportpark De Pelikaan, Beachsoccer, Pelikaan Beach Soccer Zwolle, Diederik Meijntjes, Yelloo Sportfoto van de Maand, Jordi Lemmens

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws