PEC Zwolle verlengt contract Karagounis

| 22-04-2016

PEC Zwolle heeft het contract van Thanasis Karagounis met twee seizoenen verlengd. De aanvaller uit Griekenland staat zodoende tot het einde van het seizoen 2017-2018 onder contract in Zwolle. In de nieuwe verbintenis is bovendien een optie opgenomen voor één extra seizoen. “De stad Zwolle voelt inmiddels als mijn thuis en ik blijf hard werken om de mensen trots te maken”, aldus Karagounis.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Karagounis kwam in de winter van 2014 over van het Griekse Atromitos FC. Tot dusver werd zijn periode in Zwolle vooral gekenmerkt door blessures, maar dat deerde PEC niet om het contract te verlengen. “Thanasis heeft de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om weer volledig te herstellen van zijn zware knieblessures. Momenteel traint hij weer regelmatig met de groep mee en zijn herstel verloopt voorspoedig. We hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten en voelden er niks voor om hem transfervrij uit Zwolle te laten vertrekken. Hopelijk kunnen we komend seizoen weer veelvuldig van zijn acties genieten”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp.

Ook de speler in kwestie is enorm blij met het verlengen van zijn contract bij de Zwolse eredivisionist. “De directie, medewerkers, trainers en fans hebben vanaf de eerste dag dat ik in Zwolle ben het vertrouwen in me uitgesproken. Zelfs nadat ik tot twee keer toe te maken kreeg met blessureleed. Met de steun van God hoop ik de komende jaren gezond en fit te blijven. Ik wil me in Nederland bewijzen en belangrijk worden voor PEC Zwolle.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, Eredivisie, PEC Zwolle, Thanasis Karagounis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws