PEC Zwolle van start op fraai ‘biljartlaken’

| 24-06-2017

PEC Zwolle is zaterdagmiddag in Wijthmen begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2017-2018. Onder grote publieke belangstelling betraden de spelers en trainer John van ‘t Schip om 14.00 uur het biljartlaken op sportpark De Elshof voor de eerste training. Ook de nieuwelingen Diederik Boer, Erik Bakker, Younes Namli en Piotr Parzyszek waren present. De vrijdag gepresenteerde Dico Koppers trainde, samen met onder meer Mustafa Saymak en Rick Dekker, apart van de groep.

© Annet van Raalten
© Annet van Raalten
© Annet van Raalten

Na de warming-up, die met prachtig vuurwerk en gezang werd begeleid, kwamen al snel de ballen het veld op voor de nodige rondo’s. Kinderen die nietsvermoedend langs de kant stonden te kijken, mochten voor deze keer van de technische staf om de beurt deelnemen en stonden dus opeens te voetballen met de spelers van PEC Zwolle. Het leverde enkele kolderieke momenten op. Een andere opvallende verschijning op het veld van Wijthmen was Adham El Idrissi. De 20-jarige aanvaller, die de jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen, traint voorlopig vrijblijvend met de Zwollenaren mee en probeert zodoende een contract af te dwingen bij PEC Zwolle.

Het tweede gedeelte van de training bestond uit een groot positiespel. En er werd afgesloten met een partijvorm, waarin de eerste treffer van het seizoen gemaakt werd door Stef Nijland. Ook nieuweling Younes Namli liet zich gelden, door niet veel later de bal prachtig de kruising in te krullen. Na afloop deelden de spelers naar hartenlust handtekeningen uit en gingen op de foto met alle fans.

© Annet van Raalten
© Annet van Raalten
© Annet van Raalten
Voetbal, PEC Zwolle, John van 't Schip

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws