PEC Zwolle trekt Jarni Koorman (19) aan

| 20-06-2018

PEC Zwolle heeft de 19-jarige Jarni Koorman aangetrokken. De middenvelder is afkomstig van FC Twente en tekent in Zwolle een contract voor twee jaar. Koorman is de zoon van Marco Koorman, die in de jaren ‘90 twee seizoenen in Zwolle speelde.

© PEC Zwolle Media

“Ik ben klaar voor een volgende stap voorwaarts en blij dat PEC Zwolle mij die kans nu heeft gegeven”, zegt Jarni Koorman. “Als geboren en getogen Zwollenaar ben ik heel trots dat ik nu voor deze speciale club mag uitkomen. Tijdens de voorbereiding krijg ik de kans om te laten zien wat ik in mij heb. Daar ga ik natuurlijk vol voor. Maandag 25 juni is de eerste training. Die datum heb ik alvast met rood omcirkeld.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: “Jarni is afkomstig uit de voetbalacademie van FC Twente en als club zijn we zeer verguld met zijn komst naar Zwolle. In Enschede heeft hij de afgelopen seizoenen een goede ontwikkeling doorgemaakt. Dat is ons niet onopgemerkt gebleven. Hier gaat hij in ieder geval de eerste drie weken van de voorbereiding meetrainen met de hoofdselectie.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, PEC Zwolle, Jarni Koorman

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws