PEC Zwolle legt ook Dean Huiberts vast

| 14-06-2019

PEC Zwolle heeft met Dean Huiberts een volgend talent aan zich gebonden. De 19-jarige middenvelder, die net als Jan Quispel eerder deel uit maakte van de jeugdopleiding van FC Twente, tekent in Zwolle een contract voor drie seizoenen. “Ik zal mijn uiterste best doen om mij voor de volle honderd procent in te zetten voor deze club”, stelt Huiberts.

© PEC Zwolle Media

Huiberts stapte vorig jaar al over van FC Twente naar PEC Zwolle, maar door de late overgang was hij nog niet speelgerechtigd voor de Zwolse club. Aankomend seizoen is hij dat wel en direct krijgt hij een contract aangeboden. “Ik ben heel blij dat ik voor drie seizoenen heb getekend bij PEC Zwolle. Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit om volgende week zaterdag voor het eerst op het veld te staan bij de eerste training van het seizoen”, laat het talent weten.

Technisch directeur Gerard Nijkamp spreekt van een talentvolle aanwinst. “Met Dean hebben we opnieuw een jonge en talentvolle speler aan ons weten te binden. Al geruime tijd zijn wij gecharmeerd van Dean. We hebben hem een jaar aan het werk gezien bij de PEC Zwolle Voetbalacademie. Ondanks dat Dean niet in competitiewedstrijden kon meedoen, zijn wij overtuigd van zijn kwaliteiten. Net als Jan Quispel zal Dean vanaf volgende week zaterdag aansluiten bij de hoofdselectie.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, Eredivisie, PEC Zwolle, Dean Huiberts

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws