PEC Zwolle huurt Fransman Denis Genreau

| 3 Maanden geleden.

PEC Zwolle huurt middenvelder Denis Genreau voor één seizoen van het Australische Melbourne City FC, waar ook trainer John van ‘t Schip en diens assistent Michael Valkanis werkzaam zijn geweest. Tevens heeft de club een optie tot koop bedongen op de 19-jarige middenvelder, die in Frankrijk geboren is en opgroeide in Australië.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: “Het is mooi dat we Denis vlak voordat de voorbereiding begint aan onze selectie hebben kunnen toevoegen. Aan het einde van vorig seizoen is hij een week bij ons op stage geweest, waarin hij een goede indruk heeft achtergelaten. In Australië is men ook positief over zijn ontwikkeling. Zo kent onze nieuwe assistent-trainer Michael Valkanis hem goed en hij ziet in Denis een toegevoegde waarde voor het team. Als club kijken wij dan ook uit naar een prettige samenwerking.”

Genreau staat maandagavond voor het eerst op het veld met zijn nieuwe ploeggenoten tijdens de eerste training in Wijthmen. Dan zullen ook de eerder aangetrokken Gustavo Hamer, Zian Flemming, Darryl Lachman, Kenneth Paal en Mike van Duinen te bewonderen zijn.

Voetbal, Gerard Nijkamp, PEC Zwolle, Denis Genreau

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws