PEC Zwolle contracteert Ted van de Pavert

| 27-05-2016

Ted van de Pavert speelt de aankomende drie seizoenen in het shirt van PEC Zwolle. De 24-jarige centrale verdediger komt over van het gedegradeerde De Graafschap, waar hij beschikte over een aflopende verbintenis. In Zwolle is Van de Pavert de vierde versterking voor het komende seizoen. Eerder werden Youness Mokhtar, Anass Achahbar en Calvin Verdonk al vastgelegd.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Van de Pavert speelde in zijn carrière nog nooit voor een andere club dan De Graafschap. Hij doorliep de voetbalacademie van de Superboeren en maakte in het seizoen 2010-2011 zijn debuut in het eerste elftal. Met De Graafschap promoveerde hij in 2015 naar de eredivisie, waarin hij als aanvoerder een groot deel van de wedstrijden speelde. In Zwolle tekent Van de Pavert een contract voor drie seizoenen, waardoor hij tot medio 2019 vastligt. “Na enkele goede gesprekken, heb ik de keuze gemaakt om de overstap naar PEC Zwolle te maken. De club heeft de laatste jaren goed gepresteerd, heeft goede spelers in de selectie en ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontwikkelen als voetballer en persoon”, reageert de aanwinst.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de komst van Van de Pavert. “Ted is een speler waar we al langere tijd naar op zoek zijn. Hij is een linker centrale verdediger, die dit jaar bij De Graafschap al eredivisie-ervaring heeft opgedaan. Met zijn lengte, kopkracht en voetballend vermogen is hij echt een versterking voor ons. We zijn blij dat hij volgend seizoen in Zwolle speelt.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Ted van de Pavert

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws