PEC zoekt vrijwilligers voor NK Indoor

| 17-01-2012

Atletiekvereniging PEC 1910 is voor het NK Indoor voor junioren in Omnisport Apeldoorn op zoek naar vrijwilligers. PEC organiseerde de afgelopen vier jaar verschillende open atletiekwedstrijden in Apeldoorn. Met succes, want de Atletiekunie heeft de wedstrijdorganisatie commissie van de Zwolse vereniging gevraagd om ook de NK Indoor voor junioren te organiseren. PEC is voor zaterdag 11 en zondag 12 februari op zoek naar zo’n honderd vrijwilligers en juryleden.

“Het is een hele klus om zoveel vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Zeker, omdat er op 7 januari ook al honderd juryleden en vrijwilligers actief waren”, zegt Henk van der Worp, voorzitter van het organisatiecomité. De wedstrijden in het tweede weekend van februari zijn op beide dagen tussen 11.00 en 17.30 uur. Zo’n 400 deelnemers zullen aan de start staan van het Nederlands kampioenschap voor junioren.

PEC zorgt tijdens het toernooi voor vervoer en ook meer dan voldoende voor de inwendige mens. “Wij hopen dat er voldoende mensen zijn die wel één of twee dagen in het Omnisport mee willen helpen”, zegt Van der Worp. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via Henk van der Worp. Dit kan per e-mail: h.vd.worpno@spmhetnet.nl. Of telefoon: 038-4539935. Ook mensen die geen verstand van de atletiekregels hebben kunnen zich opgeven, dat is namelijk niet per se nodig.

Atletiek, PEC 1910, Omnisport Apeldoorn

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws