PEC Street League zoekt naar deelnemers

| 02-09-2016

De PEC Zwolle Street League maakt zich op voor alweer een volgende ronde. Begin oktober gaat de nieuwste editie van het voetbaltoernooi van start en de organisatie is nog op zoek naar deelnemers. “Meld je samen met je vrienden en/of vriendinnen aan en trap samen het nieuwe voetbalseizoen af. Onder de nieuwe teams verloten wij een geheel verzorgde clinic van PEC Zwolle.”

De PEC Zwolle Street League is de straatvoetbalcompetitie voor jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar uit Zwolle. Iedereen, uit elke Zwolse wijk, kan meedoen en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. Dit veld mag het team zelf kiezen en wordt het eigen stadion. Bij uitwedstrijden gaat het team op bezoek bij een team uit een andere wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). “Iedereen speelt ongeveer acht wedstrijden. De competitie eindigt in december met een finaleronde en na de kerstvakantie start er weer een nieuwe competitie”, zo melden de organisatoren.

Elk team wordt gevraagd om een begeleider te hebben, die het aanspreekpunt is voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. Dit kan een ouder zijn, maar ook een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat de begeleider achttien jaar of ouder is. “Vind jij het geweldig om te voetballen met vrienden en/of vriendinnen? En ben je tussen de twaalf en vijftien jaar oud? Schrijf je dan snel is via onze website.” De inschrijving verloopt per team, maar kan ook individueel en loopt tot 23 september. Voor vragen kan je terecht bij Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League: 06 20 47 18 06.

Voetbal, PEC Zwolle, PEC Zwolle Street League

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws