PEC houdt afscheidsduel voor Arne Slot

| 06-05-2013

PEC Zwolle houdt ter afsluiting van de jaarlijkse open dag een afscheidswedstrijd voor Arne Slot. De clubman maakte eerder dit seizoen bekend te gaan stoppen met het spelen van betaald voetbal en gaat na dit seizoen aan de slag als jeugdtrainer bij PEC Zwolle. De afscheidswedstrijd vindt plaats op 27 juli in het IJsseldelta stadion.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De kaartverkoop voor de afscheidswedstrijd gaat op dinsdag 7 mei van start. De kaarten zijn online verkrijgbaar en in de PEC Zwolle Fanshop. Volwassenen betalen 5 euro voor een kaartje op de hoofdtribune. Voor de overige tribunes betalen volwassenen slechts 2 euro. Kinderen tot en met 16 jaar mogen voor 1 euro een plek uitzoeken. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een nader te bepalen goed doel. Binnenkort volgt op de website www.peczwolle.nl meer informatie over de wedstrijd en de deelnemende spelers.

Voorafgaand aan de afscheidswedstrijd houdt PEC Zwolle in samenwerking met de supportersvereniging de traditionele open dag. Het is op deze dag mogelijk een praatje te maken met de spelers en de nieuwe hoofdtrainer Ron Jans. Ook zijn de verschillende ruimtes in het IJsseldelta Stadion geopend. Het terrein wordt omgetoverd tot een waar attractiepark, met activiteiten voor jong en oud. Verder wordt het nieuwe wedstrijdshirt gepresenteerd en zijn er volop PEC Zwolle-artikelen te verkrijgen. Als voorprogramma van de Arne Slot-afscheidswedstrijd wordt de voltallige selectie van PEC Zwolle aan het publiek voorgesteld.

Voetbal, Arne Slot, PEC Zwolle, IJsseldelta Stadion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws