PEC contracteert Kenneth Paal voor drie jaar

| 23-05-2019

Kenneth Paal draagt ook de komende jaren het shirt van PEC Zwolle. De 21-jarige linksback, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van PSV, wordt definitief ingelijfd door de Blauwvingers en tekent voor drie seizoenen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“Het afgelopen seizoen heb ik veel geleerd bij PEC Zwolle”, stelt Kenneth Paal. “Deze club heeft mij de kans gegeven om meer ervaring op te doen in de eredivisie. Dat is mij goed bevallen. Vanaf dag één ben ik goed opgevangen door de club, mijn teamgenoten maar ook zeker door de supporters. Ik ben dan ook blij dat mijn periode in Zwolle nu niet stopt, maar met drie seizoenen wordt verlengd. Ik zal de komende jaren dan ook mijn uiterste best blijven doen voor PEC Zwolle.”

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: “Ik ben blij dat het is gelukt om Kenneth, na hem een seizoen gehuurd te hebben van PSV, definitief over te nemen. Kenneth is een jongen die de positie op linksback prima invult en de potentie heeft om nog beter te worden. Dit seizoen moest hij vlieguren maken en dat is gelukt. Vrijwel het gehele seizoen stond hij zijn mannetje in de achterhoede. We zijn dan ook blij dat we hem nu definitief kunnen overnemen van PSV en voor maar liefst drie jaar hebben weten vast te leggen.”

Voetbal, Gerard Nijkamp, PEC Zwolle, Kenneth Paal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws