PEC-atlete Hellen de Vries wint in Elburg

| 03-05-2011

PEC-atlete Hellen de Vries heeft op Koninginnedag de 5 kilometer in Elburg op overtuigende wijze gewonnen. Ze finishte na 18 minuten en 53 seconden, ruim een minuut voor de nummer twee. “Ik had me eigenlijk voor de 10 kilometer ingeschreven, maar besloot op het laatste moment toch te proberen een snelle 5 kilometer te lopen”, vertelt Hellen. “Ik had het niet gemakkelijk maar ben tevreden met de tijd.”

Ook de derde plaats werd bezet door een loopster van PEC. Cora Kloosterziel werd, ondanks minimale trainingsarbeid, keurig derde in 21.11. Sander Kloosterziel was de enige mannelijke PEC-deelnemer op de 5 kilometer. De harde wind speelde hem duidelijk parten en hij kwam na 23 minuten en 20 seconden over de streep. Vader Eric Kloosterziel kwam op de 10 kilometer niet verder dan 39.04 na kramp in de kuit. Hanno Treep finishte in 40.53. Dick Jansen bleef net onder de 50 minuten met 49.42. En Marijke Jansen kwam anderhalve minuut later binnen in 51.24.

Bij de Stadsloop van Hattem stond Jan Willem Davidse als enige PEC-strijder aan de start. Hij liep liep zijn 10 kilometer in een goede tijd, namelijk in 40 minuten en 40 seconden!

Atletiek, Hardlopen, Hellen Berger-De Vries, Hanno Treep, Eric Kloosterziel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws