PEC 1910 vindt hoofdsponsor voor Ekiden

| 02-01-2016

Atletiekvereniging PEC 1910 is er in geslaagd om voor de komende editie van de Ekiden Zwolle een hoofdsponsor te vinden. Craft Sportswear bindt haar naam aan de marathonestafette, die dit jaar op zondag 3 april op het programma staat. Daarnaast beschikt de organisatie ook over een nieuwe website en een nieuw logo. “Dit maakt de ekiden tot een nog interessanter, professioneler en mooier evenement”, meldt de organisatie.

© Annet van Raalten

De 23ste editie van de Ekiden Zwolle is op zondag 3 april 2016. De afgelopen jaren ging het evenement door het leven als Ekiden Zwolle, maar door het vinden van een hoofdsponsor is dit veranderd. De organisatie is in zee gegaan met Craft Sportswear en daarmee wordt de 23ste editie georganiseerd onder de naam Craft Ekiden Zwolle. “Het verwelkomen van deze internationale speler op de markt van functionele sportkleding biedt prachtige kansen. Zo ontvangt iedere deelnemer dit jaar in ieder geval een prachtig functioneel loopshirt.” De ekiden is als altijd een wedstrijd voor teams van zes deelnemers. Deze ploegen kunnen zich inschrijven in de categorieën wedstrijd mannen, wedstrijd vrouwen, business en recreanten.

De inschrijving van de Craft Ekiden Zwolle is inmiddels gestart en verloopt via de website van de ekiden. “Om een gezellige, verantwoorde en veilig wedstrijd te kunnen organiseren worden er maximaal 200 teams toegelaten”, aldus de organisatie. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 1 maart en de kosten bedragen 90 euro per team. Er is geen mogelijkheid tot na-inschrijving.

PEC 1910, Hardlopen, Ekiden Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws