Pascal Diender assistent-trainer Berkum

| 16-01-2014

Met het vastleggen van Pascal Diender als nieuwe assistent-trainer heeft zaterdaghoofdklasser Berkum haar technische staf voor het nieuwe seizoen 2014-2015 compleet. De komst van de nu 31-jarige Diender als assistent-coach betekent dat hij in het nieuwe seizoen zal stoppen als speler in het eerste elftal van Berkum.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Zijn nieuwe functie past in het traject dat werd uitgestippeld toen hij halverwege vorig seizoen terugkeerde in de hoofdselectie. Diender volgt inmiddels de trainersopleiding en zal in 2014-2015 ook de C1 van Berkum onder zijn hoede nemen. Als speler is hij nu bezig aan zijn vijfde seizoen bij Berkum en daarvoor kwam hij uit voor onder meer WHC en Heracles Almelo. Vorige maand werd al bekend dat Hennie in ’t Hof in het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van Berkum wordt. De 47-jarige oefenmeester uit Schalkhaar, die nu nog aan het roer staat bij DVS ‘33 Ermelo, keert daarmee terug op het ‘oude nest’. In ‘t Hof was eerder ook al eerste man in de technische staf van Berkum, waarmee hij in het seizoen 2005-2006 naar de hoofdklasse promoveerde.

Henry Karrenbelt heeft bijgetekend als keeperstrainer van de hoofdselectie. Daarnaast gaat hij in het nieuwe seizoen ook de jeugdkeepers trainen en geeft hij ondersteuning bij de training van de jeugdelftallen. Anjos de Lange blijft ook in 2014-2015 teammanager bij het eerste elftal van Berkum. Met de medische staf zijn de gesprekken nog gaande. Beide partijen hebben daarbij de intentie uitgesproken om door te gaan. Berkums huidige coach Roeland ten Berge wordt volgend seizoen hoofdtrainer bij topklasser Excelsior ‘31 in Rijssen. Zijn assistent Jan Ligtenberg gaat in de jaargang 2014-2015 aan de slag als eerste trainer bij de Deventer vierdeklasser DAVO.

VV Berkum, Voetbal, Pascal Diender, Hoofdklasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws