Overuren Deltion voor Hellendoorn Rally| 18-09-2014

Het Deltion Rallyteam verschijnt komend weekend met drie rallyauto’s aan de start van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally. Het onderhoud van de auto’s wordt verzorgd door de studenten uit de Deltion Autosportklas. Het is geen standaard rally voor de studenten. Deltion, Unica Schutte ICT en het Ministerie van Defensie nodigen voor het zesde jaar hun relaties uit om de rally van dichtbij te bewonderen.

Dankzij de inzet van ruim honderd studenten is er een uniek programma voor de ruim 1.500 relaties samengesteld. Van het vervoer naar de proeven tot de catering, alles wordt door de studenten geregeld. De Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally is de eerste rally na de zomervakantie. De studenten uit de Autosportklas hebben echter een korte vakantie gehad. Na de GTC Rally kampte het team met veel technische problemen. Van twee van de drie auto’s is de motor opnieuw opgebouwd. Bij het testen van de auto’s bleken helaas nog niet alle problemen verholpen, waardoor de studenten ook deze week lange dagen hebben moeten maken. “De studenten zijn erg gemotiveerd en kijken uit naar de thuiswedstrijd”, aldus Gerald Pleizier, projectleider van het Deltion Rallyteam.

Het Deltion Rallyteam verschijnt 19 en 20 september met drie rallyauto’s en equipes aan de start van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally. Kevin Kooijman en Hans van Goor komen met de Mitsubishi Evo XR4 uit in de R4-klasse. Nederlands kampioen Matthias Boon en gastnavigator Diederik Pattyn met de Nissan 350Z in de C8-klasse en Nissan 350Z Rally Challenge. En Mike Veldhuisen en Dennis Goossens met de tweede Nissan eveneens in de C8-klasse en Nissan 350Z Challenge.

Deltion Rallyteam, Rally, Autosport

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws