Oranje Zwart stelt twee coördinatoren aan

| 19-09-2016

Korfbalvereniging Oranje Zwart heeft Kasper Herrewijn en Pascal Riem aangesteld als coördinatoren voor het opleiden van jeugdspelers. Daarmee hoopt de club invulling te geven aan een opleidingsgroep voor de jeugd, die ook nog bestaat uit jeugdcoördinator technische zaken Simone van der Kolk. “De club wil op een fundering van eigen jeugdspelers een stabiele eersteklasser worden”, laat Oranje Zwart weten.

Kasper Herrewijn gaat zich bij Oranje Zwart voornamelijk bezighouden met het vormgeven van een technisch beleid. Herrewijn werkte eerder al vijftien jaar als voetbaltrainer en krijgt qua korfbalkennis ondersteuning van Pascal Riem. Riem speelde jarenlang in de hoofdmacht van Oranje Zwart en beschikt zodoende ook over de nodige ervaring. “Het duo gaat de jeugdtrainers van Oranje Zwart begeleiden, met speciale aandacht voor talentontwikkeling. In totaal zijn er twintig trainers.”

Daarnaast krijgt de club de beschikking over fysiotherapeut Anne Bootsma en Ron Peters, die op zijn beurt wordt aangetrokken voor de looptrainingen en de core stability trainingen. “Er staat een heel team klaar om de jeugd in een veilige omgeving korfbal te leren spelen”, zo luidt het bericht. Ben je geïnteresseerd om kennis te maken met het korfballen? Stuur dan een mail naar wervingscommissieno@spmoranje-zwart.nl.

Korfbal, Oranje Zwart

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws