Oranje Zwart houdt Kangoeroe KlupDag

| 12-10-2013

Korfbalvereniging Oranje Zwart organiseert zaterdag 9 november weer een Kangoeroe KlupDag. Op de Kangoeroe KlupDag maken kinderen van 3 tot en met 7 jaar kennis met de sport korfbal. In de ZBC-hal kunnen deze kinderen vrijblijvend meedoen aan leuke, leerzame en verantwoorde spelvormen. Deelname kost 1 euro en aanmelden kan tot 6 november via korfbal.zwolleno@spmgmail.com.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Voor kinderen die op de Kangoeroe KlupDag enthousiast worden van korfbal bestaat de mogelijkheid om wekelijks te sporten bij de Kangoeroe Klup van Oranje Zwart. In deze groep zitten uiteraard alleen kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 7 jaar. Deze jonge kinderen maken, onder deskundige begeleiding, spelenderwijs kennis met activiteiten in groepsverband. Korfbal is daarbij een onderdeel, maar het aanbod aan spelletjes is veel breder. Voor uitgebreide informatie over de Kangoeroe Klup zie www.knkv.nl. Voor de kinderen is er ook een speciale website: www.kangoeroeklup.nl.

Op zaterdag 9 november worden de kinderen uiterlijk 9.45 uur verwacht in de ZBC-hal aan de Ossenkamp 5, zodat er om 10.00 uur gestart kan worden met het programma. De Kangoeroe KlupDag van Oranje Zwart wordt rond 12.00 uur afgesloten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
ZBC Sporthal, Korfbal, Oranje Zwart, Kangoeroe Klup

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws