Opnieuw Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal

| 04-12-2018

Zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle organiseren op donderdag 27 en vrijdag 28 december het jaarlijkse Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal. In de WRZV-hallen staat de zesde editie op het programma, waar jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar aan mee kunnen doen.

© Annet van Raalten

De vorige edities van het Zwols Jeugd Kampioenschap waren een groot succes, met ieder jaar ruim zeshonderd deelnemers. Ook dit jaar verwachten de organiserende partijen weer veel deelnemers en toeschouwers. “Wij zien het toernooi ieder jaar groter worden, ook dit jaar is er weer veel animo voor het kampioenschap”, zegt Koen Tip van SportService Zwolle. “Het enthousiasme waarmee Zwolle het jeugdkampioenschap heeft omarmd, is ongekend. Dat enthousiasme gaat er voor zorgen dat ook deze editie een groot succes wordt.”

Freddy Eikelboom, voorzitter van WRZV Zaalvoetbal, is blij dat het toernooi opnieuw wordt georganiseerd. “WRZV beschikt over twee prachtige sportzalen en is daarom de ideale plek voor een zaalvoetbaltoernooi. Zaalvoetbal is de afgelopen jaren erg populair geworden.” Op donderdag 27 december trappen teams in de leeftijdscategorieën 10 tot 12 jaar en 17-18 jaar het toernooi af. Een dag later is het de beurt aan de leeftijdscategorieën 13-14 jaar en 15-16 jaar. Binnen elke categorie is er ruimte voor twintig teams, die spelen in vijftallen inclusief keeper. Teams bestaan uit maximaal acht spelers, zodat er wissels zijn. Inschrijven voor het Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal? Ga dan naar de site van SportService Zwolle of klik hier.

Voetbal, SportService Zwolle, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws