Ook tweede ronde levert Ulu Spor niets op

| 03-06-2016

Ook de tweede ronde van de nacompetitie lijkt Ulu Spor geen promotie op te leveren. De Zwolse formatie speelde donderdagavond het eerste duel in de tweede ronde, maar dat werd geen succes. Op bezoek bij FC het Centrum ging Ulu Spor met liefst 6-1 onderuit, waardoor de return van zondag normaal gesproken ook schriftelijk kan worden afgedaan. Promotie moet dus via de derde ronde gestalte krijgen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Promoveren, dat wilde vijfdeklasser Ulu Spor voor dit seizoen maar wat graag. In de reguliere competitie deed het lang mee om het kampioenschap, maar een beslissingsduel om de titel werd verloren. Sportlust Vroomshoop ging met het kampioenschap aan de haal en zo moest Ulu Spor deelnemen aan de nacompetitie. In de eerste ronde van de play-offs om promotie werd het tweeluik met BSC Unisson zonder succes afgesloten, maar toch kregen de Zwollenaren nog een herkansing. In de tweede ronde wachtte namelijk FC het Centrum, opnieuw een dubbele ontmoeting. Donderdag stond de eerste wedstrijd op het programma, maar op het terrein van Het Centrum voltrok zich een Zwols drama.

Ulu Spor kwam nog wel aardig uit de startblokken. Na drie minuten nam het via Rachid Lahzal een 0-1 voorsprong en tot diep in de eerste helft lukte het om die voorsprong vast te houden. In de veertigste minuut kwam Het Centrum echter op gelijke hoogte en nog voor de rust werd het zelfs 2-1. Na de onderbreking kwam Ulu Spor er niet meer aan te pas. Binnen het kwartier liep de tegenstander uit naar 4-1 en in de slotfase werd de ellende nog groter. Een eigen doelpunt van Mustafa Toprak betekende uiteindelijk een 6-1 eindstand en daarmee lijkt Ulu Spor ook deze kans aan zich voorbij te laten gaan. Er volgt mogelijk nog een tweede herkansing, tegenstander is dan Enschedese Boys.

Voetbal, Ulu Spor

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws