Ook New York Pizza speelt zich naar titel

| 19-05-2017

New York Pizza heeft in de eerste klasse B van de WRZV-zaalcompetities beslag gelegd op het kampioenschap. Eén wedstrijd voor het einde was de ploeg niet meer te achterhalen en zodoende mocht de kurk van de champagne. Een 12-5 overwinning op Zwolle Zuid was voldoende, waardoor New York Pizza aankomend seizoen uitkomt in de hoofdklasse.

Poppe Advocatuur was de enige overgebleven concurrent van New York Pizza en die ploeg kwam deze week ook tot een overwinning. Het won met 4-2 van Bouwbedrijf Salverda en daarmee won het de tweede periode. Le Gong versloeg Parsadesign.nl met 6-3, ZVV Pruts was met 6-2 te sterk voor Kameroen en Karba ging met 5-1 langs Torsades Trois Points. In de andere hoofdklasse was Gebroeders Postma de tik van vorige week te boven. In een aantrekkelijk duel won de favoriet voor de titel met 7-4 van Bafana Bafana. Aanvoerder Peter Opdam was blij. “Vorige week moest een aantal jongens ook spelen voor het WRZV-team. Zij waren natuurlijk moe toen ze ook nog met ons aan moesten treden. We hebben het in eigen hand en met voldoende spelers kunnen we het kampioenschap pakken.”

In de tweede klasse verspeelde Asero Futsal haar laatste kans op de titel. Met een aantal spelers in de lappenmand verloor Asero verrassend met 2-8 van Bever Boys. Old Stars United maakte dankbaar gebruik van dat puntenverlies en pakte het kampioenschap. De supportersclub van PEC is nog volop in de race voor een periodetitel. Na de 7-3 winst op Het Leger des Heils hebben de PEC-supporters nog één overwinning nodig. FC Blikkie won in diezelfde competitie met 7-2 van Bluefinger Wolves en TGL verloor met 3-7 van Marrakech. Voor meer informatie, uitslagen en het programma zie www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws