Ook laatste WRZV-kampioenen zijn bekend

| 02-06-2017

Gebroeders Postma, Old Stars en FC Banlieu zijn deze week kampioen geworden in de WRZV-zaalcompetities. Eerstgenoemde kroonde zich tot kampioen van de hoofdklasse A, terwijl FC Banlieu de sterkste was in de eerste klasse C. Old Stars vocht samen met Marrakech om de titel in de tweede klasse A en had in die strijd de langste adem.

In de hoofdklasse A moest Gebroeders Postma maandag winnen om een absolute finale tegen Tabonon Sportschool te ontlopen. De ploeg liet er geen gras over groeien en won met liefst 12-5 van Kletsen en Proeven. Daardoor is Gebroeders Postma niet meer te achterhalen door Tabonon. In de eerste klasse C ging FC Banlieu met het kampioenschap aan de haal. In die competitie was het een ware slijtageslag, omdat ook KPS Steigerbouw lang op kampioenskoers bleef. Op de laatste speeldag moest Banlieu winnen van ZVT Edon en dat lukte. De ploeg won en mag zich zo kampioen van 1C noemen. Een puike prestatie, vooral omdat Banlieu dit jaar voor het eerst uitkwam op het niveau van de eerste klasse.

Tweedeklasser Old Stars United sloot een zinderende titelstrijd met succes af. In eerste instantie vocht de formatie samen met Marrakech om het kampioenschap, maar na de winterstop kwam de klad er behoorlijk in. Er werden vele punten verloren en daardoor kwamen concurrenten als Hanz, Asero Futsal, Bola-Lah! en ook Supportersclub PEC Zwolle steeds dichterbij. Asero had zelfs alles nog even in eigen hand, maar verloor onlangs van Old Stars United. Die ploeg bemachtigde afgelopen week de titel door met 9-5 te winnen van TGL Football. Voor meer informatie, uitslagen en standen zie www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws