Ook in 2011 ‘Open Pepernotentoernooi’

| 28-12-2010

De organisatie van het jaarlijkse Open Pepernotentoernooi kijkt zeer tevreden terug op de editie van dit jaar en blikt alvast vooruit op volgend jaar. “Ook in 2011 organiseren wij weer het badmintontoernooi en wel op vrijdag 2 december”, aldus de werkgroep badminton van wijkvereniging WVF .

Dit jaar deden er 28 badmintonners mee aan het Open Pepernotentooi, dat werd gewonnen door Maarten van Kasteel en Wietse Bergsma. Op plek twee eindigde het duo Hessel Berends en Hanneke Brands. En het podium werd vol gemaakt door Harry de Weerd en Lotte Blankvoort. De verliezersronde werd gewonnen door Gerard Klaassen en Thom ten Hoeve, voor Geert Lohman en Arjan Kuiperij. De poedelprijs ging naar Tom Spekschoor en Gerwin ten Brinke. “Bij deze willen wij graag Wim Schokker van C1000 Westenholte weer bedanken voor het beschikbaar stellen van de eetbare prijzen en natuurlijk de pepernoten en het strooigoed.”

“Wil jij in 2011 ook meedoen aan het toernooi, maar eerst nog wat oefenen? Wij spelen elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Anker. Je mag een maand gratis meespelen en er zijn rackets aanwezig.” Op de website van de wijkvereniging is meer informatie te vinden.

Badminton, Sporthal Het Anker, BC Westenholte

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws