Ontbijtje met Wennemars voor War Child?

| 17-03-2011

Radio 538 staat van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 1 april voleedig in het teken van de landelijke actie ‘538 voor War Child’. Een week lang trekt het radiostation met twee trucks langs zo’n 24 steden in Nederland. Op dinsdag 29 maart stoppen de DJ’s op het Lubeckplein in Zwolle en roepen (tussen 06.00 tot 10.00 uur) alle inwoners van Zwolle op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties voor dat ene doel, namelijk geld ophalen voor oorlogskinderen.

FC Zwolle United heeft inmiddels al aangegeven graag een steentje aan de actie bij te willen dragen. Daarom zijn beide ambassadeurs Erben Wennemars en Sticks (Fakkelbrigade) op 29 maart aanwezig om een unieke stunt te doen. Ook schuiven zij aan voor een ontbijt. Bied het hoogste bedrag via www.zwolleontbijtvoorwarchild.nl en schuif aan in de ontbijthoek. Op het Lubeckplein kun jij dan op 29 maart tussen 06.00 en 10.00 uur ontbijten met diegene waar jij het meest voor hebt geboden. Ook burgemeester Henk-Jan Meijer schuift aan. Natuurlijk gaat de gehele opbrengst naar War Child.

Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog. Deze kinderen hebben hulp nodig om hun ervaringen te verwerken. War Child gebruikt in haar werk onder andere muziek om kinderen samen te brengen, te helpen emoties te uiten en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Om deze kinderen een goede toekomst te bieden kun je altijd een vrijwillige bijdrage doen op giro 6669.

Erben Wennemars, PEC Zwolle United

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws