Olympus WvdW: Zwolle - Turkse Kracht

| 08-04-2014

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week het treffen in de vierde klasse H van het zondagvoetbal tussen SV Zwolle en Turkse Kracht. De Zwollenaren verspeelden afgelopen zondag in Broekland de kansen op het kampioenschap, waardoor de ploeg zich kan richten op het behalen van de nacompetitie. “Plaats twee is nog steeds in zicht”, laat trainer Hans Tuin weten.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Door de nederlaag van afgelopen weekend staat SV Zwolle inmiddels op een derde positie. Koploper IJsselstreek heeft een punt voorsprong, terwijl nummer twee Turkse Kracht eenzelfde puntenaantal heeft. “De deceptie was zondag groot. Op zo’n moment weet je dat de titel niet meer binnen de mogelijkheden ligt”, zegt Tuin. Turkse Kracht, de tegenstander van aankomende zondag, heeft nog twee wedstrijden in te halen. “Waarschijnlijk worden zij kampioen”, stelt Tuin. “Onze titelkansen zijn minimaal en daar wordt ook niet meer over gesproken. Het is nu zaak om de nacompetitie te bereiken, wellicht geeft een derde plaats al recht op deelname.”

Turkse Kracht staat dan op de ranglijst boven de Zwolse formatie, Tuin en zijn mannen gaan zondag voor niets minder dan de overwinning. “Het wordt wel een hele moeilijke opgave. Turkse Kracht heeft een goede ploeg, met een paar prima aanvallers en een sterk middenveld. Maar achterin zijn ze te kloppen, daar liggen de kansen”, weet de trainer, die zondag niet kan beschikken over routinier Herman Morsink. Hij kreeg in het duel met Broekland een rode kaart. “En daarnaast is Tom Bouwhuis ook een twijfelgeval. Desondanks moeten we gewoon voor een zege gaan. Dan zien we rond de klok van 16.00 uur wel wat het resultaat is.”

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zondag 13 april 14.00 uur zijn geldig!

Voetbal, SV Zwolle, Vierde klasse H, Olympus WvdW, Prijsvragen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws