Olympus WvdW: Ulu Spor - OVC ‘21

| 10-03-2015

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is ditmaal de degradatiekraker in de vierde klasse H van het zondagvoetbal tussen Ulu Spor en OVC ’21. De Zwolse ploeg vecht al het gehele seizoen tegen een aftocht naar de vijfde klasse, waarbij het in ieder geval af moet rekenen met OVC. De tegenstander van zondag. “Het wordt een heel lastig potje, maar aan verliezen ga ik niet eens denken”, zegt trainer Kamil Tasdan.

© Hayder Al Shaboot

Tegenvallend, dat zijn dit seizoen de prestaties van Ulu Spor. Na de promotie van vorig jaar ligt een retourtje vijfde klasse op de loer, al zijn er nog wel genoeg kansen om directe degradatie te ontlopen. Nummer tien Koninklijke UD is negen punten weg, maar de nummers dertien en veertien hebben één punt minder. Daarbij heeft Ulu Spor nog een wedstrijd in te halen, waarin Koninklijke UD de tegenstander is. “We blijven het positief bekijken”, vertelt Tasdan. “Na afgelopen weekend (5-0 verlies in Holten) is plaats tien wel erg ver weg, maar we willen sowieso de nacompetitie halen. Handhaving is het doel en het maakt niet uit hoe. Het liefst natuurlijk zonder nacompetitie.”

Zondag treft Ulu Spor directe concurrent OVC ’21. Die ploeg verzamelde tot dusver evenveel punten als de Zwollenaren. Eerder dit seizoen won Ulu Spor met maar liefst 2-6, al zag de selectie er destijds wel anders uit. “Er zijn zes spelers gestopt en daardoor moeten we blijven aanvullen met spelers uit het derde en het vierde. Dat is moeilijk”, zegt de coach, die het treffen met OVC wel positief in gaat. “Het wordt geen makkelijke wedstrijd, maar ik ga er wel vanuit dat het goed komt. Als we voor honderd procent gemotiveerd zijn, dan volgen er vast en zeker drie punten. 1-0 Of 3-1, dat maakt niet uit. Winnen is het belangrijkste.”

© Hayder Al Shaboot

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zondag 15 maart 14.00 uur zijn geldig!

Voetbal, Ulu Spor, Vierde klasse H, Olympus WvdW, Prijsvragen, Kamil Tasdan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws