Olympus WvdW: SV Zwolle - ABS

| 22-10-2013

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de ontmoeting in de vierde klasse H van het zondagvoetbal tussen SV Zwolle en ABS. Voor het lopende seizoen liet Zwolle-trainer Hans Tuin weten voor een plaats bij de eerste drie te gaan, maar na zes wedstrijden staat de ploeg teleurstellend zevende. “We hebben onnodig punten laten liggen, dus wat dat betreft is het zeker teleurstellend”, zegt Hans Tuin.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De eerste zes wedstrijden van de competitie leverde SV Zwolle pas negen punten op, wat volgens trainer Tuin te wijten is aan verschillende oorzaken. “De ene wedstrijd laten we ongelukkig punten liggen, maar andere wedstrijden zijn we gewoon niet scherp. Ook hebben we een gebrek aan scorend vermogen, dat is ook wel een oorzaak. Toch had ik niet verwacht dat we zo zouden starten”, aldus de Zwolse trainer. “Maar we raken nog niet in paniek, want de aankomende periode spelen we tegen drie wat mindere ploegen. Uit die wedstrijden moeten we negen punten pakken, wellicht kunnen we dan wel weer aansluiten”, blijft Tuin hoopvol.

Aanstaande zondag wacht het eerste treffen van de drie, dan komt laagvlieger ABS op bezoek. De Zwolse zondagploeg gaat dan ook voor niets anders dan drie punten. “ABS is een frisse, jonge ploeg, maar laat achterin vaak wat steekjes vallen. Dat zie je ook wel aan de 21 tegengoals. Mede daarom verwacht ik dat er genoeg mogelijkheden voor ons liggen”, zegt Tuin, die zondag zijn spelersgroep compleet heeft. “Dat is het probleem niet, iedereen is beschikbaar. Ik verwacht dat wij vol op de aanval gaan spelen, terwijl ABS waarschijnlijk wat behoudender voor de dag komt. Een voorspelling? Het wordt 3-0 voor ons”, aldus een zelfverzekerde Tuin.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zondag 27 oktober 14.00 uur zijn geldig!

Voetbal, SV Zwolle, Vierde klasse H, Olympus WvdW, Prijsvragen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws