Olympus WvdW: HFC Storica - WZC

| 09-02-2016

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week het duel in de onderste regionen van de derde klasse C tussen HFC Storica en WZC Wapenveld. De Zwollenaren gingen anderhalve week geleden met liefst 18-0 onderuit bij Gramsbergen, maar hopen ditmaal op verbetering. Winst op de hekkensluiter is broodnodig. “Anders wordt het gat wel heel groot. Het is cruciaal”, vindt Storica-trainer Jeroen Kloekke.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Op zaterdagmorgen 9.00 uur, veld 4 van de plaatselijke voetbalvereniging. Daar komen, als de pupillen spelen, uitslagen als 18-0 nog wel eens voorbij. En zelfs daar behoren uitslagen als deze tot de uitzonderingen. De hoofdmacht van derdeklasser HFC Storica overkwam het echter op bezoek bij Gramsbergen. Een flink tekort aan spelers was de oorzaak. “Dit had ik nog nooit meegemaakt en ik hoop het ook nooit meer mee te hoeven maken. We wisten dat het lastig ging worden en hadden de opdracht meegegeven om zolang mogelijk de nul te houden. Nou, dat was na een halve minuut al mislukt”, lacht Kloekke als hij terugdenkt aan de bewuste middag in Gramsbergen.

Zaterdag krijgt de nummer dertien uit de derde klasse C de kans om de oorwassing in Gramsbergen recht te zetten. Op eigen terrein speelt de formatie tegen WZC Wapenveld, de hekkensluiter en dus directe concurrent. In de strijd om handhaving een essentiële wedstrijd. Kloekke heeft in ieder geval weer de beschikking over een grotere selectie. “De jongens die bij Gramsbergen nog moesten werken, haken nu weer aan. Eerder dit seizoen wonnen we met 0-3 van WZC, maar hadden we het de eerste helft wel lastig. WZC is een goede ploeg”, weet Kloekke, die vol vertrouwen is. “De jongens moeten veel strijd leveren en proberen te gaan voetballen. Ik voorspel een 3-0 overwinning voor Storica.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zaterdag 13 februari 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Derde klasse C, HFC Storica, Olympus WvdW, Prijsvragen, Jeroen Kloekke

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws