Olympus WvdW: Dieze West - WVV

| 23-09-2014

De ‘Olympus Wedstrijd van de Week’ is deze week de ontmoeting in de eerste klasse F (Noord) van het zondagvoetbal tussen Dieze West en WVV. Dieze West begon de competitie met twee overwinningen, maar ging afgelopen zondag met 4-0 onderuit tegen koploper SVBO. Trainer Jan Verheijen wil die bittere smaak snel wegspoelen. “We gaan de frustratie verdringen”, spreekt hij klare taal.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het was zondag een smetje op de mooie seizoensopening. De eerste twee ontmoetingen resulteerden in keurige overwinningen, maar tegen SVBO ging Dieze West met 4-0 onderuit. “Het begon al in de bestuurskamer, toen de scheidsrechter vertelde dat hij uit de buurt kwam. Vervolgens kregen we acht gele kaarten en kreeg ik zelfs een directe rode kaart. Heel frustrerend”, vertelt Verheijen. Ondanks die domper is de trainer tevreden over de staat van zijn ploeg. De formatie is fit en speelt steeds beter voetbal. “We zijn zelfs meer dan tevreden. We moeten alleen zorgen dat we effectief blijven, want dat brak ons zondag op. In de openingsfase misten we grote kansen en vervolgens maakte SVBO de goals.”

In de vierde competitieronde staat er voor Dieze West een thuiswedstrijd tegen WVV op het programma. Die ploeg vergaarde tot dusver zeven punten en staat daarmee op een derde plaats. “Ik verwacht dat zij een combinatie van kracht en voetbal op de mat gaan leggen. Als wij dan zelf vol gas kunnen geven en druk gaan zetten, dan liggen er zeker mogelijkheden”, kijkt Verheijen vooruit. De Zwolse selectie is op orde en vrij van blessures. Met een volwaardige groep hoopt Dieze West dan ook op een volgende zege. “Ik ga voor de nul en daarbij hoop ik op in ieder geval twee doelpunten. Schrijf dus maar 2-0 op”, sluit de trainer af.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle kiest Sportief Zwolle wekelijks een ‘Olympus Wedstrijd van de Week’. En in de aanloop naar elke ‘Olympus WvdW’ kun jij de uitslag van het duel voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Je hoeft alleen - via de reactiemogelijkheid - jouw uitslag onder dit bericht te zetten. Registratie bij Sportief Zwolle is daarvoor echter verplicht. Slechts één uitslag per geregistreerde gebruikersaccount (persoon)! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen voorspellingen voor zondag 28 september 14.00 uur zijn geldig!

Voetbal, Dieze West, Olympus WvdW, Prijsvragen, Jan Verheijen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws