Olympus TOTO: ‘Zoeken hard naar oplossing’

| 30-01-2018

Dieze West begon aan de tweede seizoenshelft en deed dat met een dikke nederlaag (2-7) tegen SEH. Opnieuw kampte trainer Henry Landman met grote personele problemen, waardoor spelers uit het derde voor aanvulling zorgden. Zaterdag wacht ook nog eens het treffen met VSW.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het is al het hele seizoen hetzelfde liedje voor Landman en Dieze West. Weinig motivatie, andere verplichtingen en daardoor een laag spelersaantal. Op trainingen staan er vaak maar vier of vijf man, terwijl het ook op zaterdag sprokkelen is. Het heeft tot gevolg dat Dieze West op een twaalfde plaats in 4C bivakkeert. “We hebben best goede spelers, maar ze hebben andere verplichtingen. Ze doen allemaal vrij hoge studies, dus ik kan het ze niet eens kwalijk nemen. Maar als we vier of vijf man op training hebben, kunnen we niet werken aan automatismen. Op dit moment kan ik er heel weinig aan veranderen”, zegt trainer Henry Landman.

Toch blijft de coach iedere keer met plezier naar Dieze West gaan. Dat valt te prijzen. “Ik leer hier veel van, steek er veel van op. Ik heb er ook nog steeds plezier in, al is leuk natuurlijk anders. We zoeken hard naar een oplossing, maar dat is lastig. Ik zie op korte termijn geen verbetering”, is Landman eerlijk. En dan wacht zaterdag ook nog eens een uitwedstrijd bij lijstaanvoerder VSW, de ploeg waar Landman één seizoen aan het roer stond. “Ik maak me geen illusies, want VSW heeft op dit moment gewoon een heel goede ploeg. Er is een wonder nodig om daar te winnen. Zo eerlijk moeten we zijn.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat VSW van Dieze West wint? Klik dan op ‘VSW’ en het vakje van VSW kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 3 februari 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, VSW, Dieze West, Prijsvragen, Henry Landman, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws