Olympus TOTO: ‘Zeges zijn bevestiging’

| 13-09-2016

Voor derdeklasser SVI had de competitie niet beter kunnen beginnen. Na een wisselende oefenperiode begonnen de Zwollenaren de voorbije twee weken met twee overwinningen, waardoor de formatie zich geeft gemeld in de top van de derde klasse C. Voor trainer Joram Hendriks en zijn ploeg een mooi gegeven. “Het is een bevestiging dat we op de goede weg zijn”, zegt de nieuwbakken trainer.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Er leefden bij SVI de nodige vraagtekens. In de zomer nam Hendriks het stokje over van Stephan Rahantoknam en daarmee werd de speelwijze van SVI enigszins gewijzigd. In de voorbereiding werd er onder andere gelijkgespeeld tegen VSW, BAS en DSV ’61, terwijl er werd verloren van IJVV. “Er is een nieuwe coach en die werkt anders dan de vorige coach. Vernieuwingen zorgen altijd voor vraagtekens en tegenstribbelen, dus ook bij SVI”, vertelt Hendriks. De twee overwinningen in de competitie zorgden ervoor dat de meeste vraagtekens inmiddels zijn verdwenen. “We werken hard en dan is het voor de groep prettig dat het werken beloond wordt. We kunnen nog wel beter en dat moet ook, maar ik ben tevreden met wat ik zie.”

Zaterdag wacht voor SVI een thuiswedstrijd tegen WZC Wapenveld. Ook die ploeg heeft nog altijd het volle pond, aangezien er gewonnen werd van SEH (4-1) en Teuge SP (0-3). “Ik denk wel dat zij de bal aan ons laten. Ingraven gaan ze zich niet, maar ik verwacht wel dat zij vanuit de omschakeling gaan spelen”, blikt Hendriks alvast vooruit. De oefenmeester kampt binnen zijn selectie nog wel met wat twijfelgevallen. Tim Kuhlmann is er hoe dan ook niet bij, aangezien hij net een meniscusoperatie heeft ondergaan. “Quinten de Lain komt net terug en met Nico Veldman zijn we ook voorzichtig. Daarnaast gaat Yannick de Jonge weer meedoen met de groep. Er zijn dus nogal wat blessures. Toch verwacht ik dat wij zaterdag wel gaan winnen.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van WZC Wapenveld wint? Klik dan op 'SVI' en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van SVI kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 17 september 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, SVI, Derde klasse C, Prijsvragen, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws