Olympus TOTO: WVF treft weer concurrent

| 15-02-2018

De voetballers van WVF zijn niet bijster sterk uit de winterstop gekomen. Eerst werd er dik verloren van IJVV, daarna volgde een nederlaag tegen DZSV en daardoor haakte de Zwolse ploeg niet aan bij de bovensten. Toch is de huidige vierde plaats respectabel. Zaterdag wacht er met Enter Vooruit wederom een concurrent.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Zwolse tweedeklasser kent voorlopig een aardig seizoen, al werd er bijna net zo vaak gewonnen als verloren. Tegenover zeven winstpartijen zette WVF zes nederlagen en dat resulteert na de helft van alle wedstrijden in een vierde plaats. Het verschil met koploper DOS Kampen bedraagt negen punten, maar nummer drie IJVV is nog wel in zicht. Die ploeg heeft slechts twee punten meer dan WVF, maar was eind januari wel veel te sterk voor de Zwollenaren: 4-1.

Zaterdag speelt WVF een thuiswedstrijd tegen Enter Vooruit en dat is wederom een directe concurrent. De Tukkers staan op een zesde plaats, met één punt minder dan WVF. Ze hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Lukt het de Zwollenaren dit keer wel om een concurrent over de knie te leggen? De wedstrijd op sportpark De Weide Steen begint om 15.00 uur.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van Enter Vooruit wint? Klik dan op ‘WVF’ en het vakje van WVF kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 17 februari 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, WVF, Prijsvragen, Olympus TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws