Olympus TOTO: ‘WVF kijkt nu naar boven’

| 28-02-2017

Het was een rampzalige periode voor WVF-aanvoerder Dion Reijnen. Zestien weken lang mocht hij, als gevolg van een buikspierblessure, niet voetballen. Tegen DOS Kampen was Reijnen weer van de partij en speelde hij 45 minuten mee. Tot grote opluchting van de verdediger zelf. “Het was ook nog eens mooi weer, dus je rook het gras nog ietsjes beter. Heerlijk om weer te spelen”, zegt hij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Met Reijnen in de ploeg hoopt WVF snel stappen omhoog te zetten. Want na een enorm wisselvallige eerste seizoenshelft is dat nodig ook. Uit 15 wedstrijden haalde de ploeg 19 punten en daarmee staat WVF op een achtste positie. Nummer elf Be Quick ’28 volgt echter op slechts drie punten en die positie houdt aan het einde van de rit nacompetitie in. “Wij kijken absoluut naar boven”, is Reijnen duidelijk. “Wij horen niet bij de onderste ploegen en hopen snel aan te haken bij de bovenste ploegen. Ik denk ook wel dat het goed gaat komen, want onze selectie raakt steeds meer op orde. Maar dat is wel het mooie aan onze competitie. Als je drie keer verliest, sta je zo weer onderin.”

Zaterdag speelt WVF een thuiswedstrijd tegen middenmoter DZSV. Bij winst haakt de ploeg definitief aan, terwijl de onderkant van 2H dan wel zo goed als verlaten wordt. Reijnen heeft geen hoge pet op van de tegenstander. “We speelden daar 1-1, maar eigenlijk vond ik het een hele matige ploeg. Dat klinkt misschien raar, want op dit moment doen ze het hartstikke goed. Maar ik was niet onder de indruk”, zegt de aanvoerder, die dan ook verwacht met een zege van het veld te stappen. “Wij gaan winnen, dat moet ook wel. We spelen ook nog thuis… Ik denk dat het 2-0 wordt.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat WVF van DZSV wint? Klik dan op ‘WVF’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van WVF kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 4 maart 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, WVF, Tweede klasse H, Prijsvragen, Dion Reijnen, Spijkerman Sports TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws