Olympus TOTO: ‘Winnen en feest altijd goed’

| 01-05-2018

Zwolsche Boys bestaat dinsdag precies honderd jaar en kan dat jubileum zaterdag kracht bijzetten tegen DSV ’61. Als de Zwollenaren nog aanspraak willen maken op promotie, dan kunnen ze zich geen misstap meer veroorloven. “Wij moeten potten winnen en het in ieder geval goed afsluiten. Wie weet levert dat nog wat op”, vertelt Boys-trainer Jan Verheijen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De Zwolse voetbalvereniging vierde dit seizoen al meerdere malen feest, onder andere met een reünie. Deze week is het jubileum daadwerkelijk een feit en daarom is het komend weekend opnieuw feest. Toch kijkt Verheijen daar slechts met een schuin oog naar. “Je kunt er ieder etiket aan geven, maar wij moeten vooral gewoon winnen”, stelt hij. “Het is natuurlijk hartstikke leuk om een resultaat aan het jubileum te koppelen, want winnen en feest is altijd een goede combinatie. Maar wij hebben ook de derde periode nog in het achterhoofd. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan en daarin zijn we afhankelijk van anderen. Maar we zijn sowieso al tevreden, want we hebben ons zonder zorgen veilig gespeeld. Dat was het doel.”

Zwolsche Boys treft in DSV ’61 een ploeg die eerder dit seizoen te sterk bleek. In Doornspijk gingen de Zwollenaren met 2-0 onderuit en daarom wil Verheijen graag revanche nemen. “Zo werkt het bij mij, we hebben iets recht te zetten. Als speler moet je daar ook de motivatie vandaan halen. Je hebt er eerder van verloren, dus nu moet je wat laten zien”, vindt de coach, die weet dat het geen eenvoudige klus gaat worden om met een zege van het veld te stappen. “Zij maken het compact en spelen resultaatgericht. Als we op voorsprong komen, moeten zij de stellingen verlaten. Duurt dat lang, dan wordt het lastig.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

In samenwerking met Olympus Zwolle organiseert Sportief Zwolle wekelijks de ‘Olympus TOTO’. In aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van alle duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan via desktop en tablet, maar ook via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van DSV ‘61 wint? Klik dan op ‘Zwolsche Boys’ en het vakje van Boys kleurt groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk alle voorspellingen doet. Heb je alle voorspellingen gedaan? Stuur dan het formulier in via de knop 'versturen'. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 5 mei 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Zwolsche Boys, Prijsvragen, Jan Verheijen, Spijkerman Sports TOTO


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws