Olympus TOTO: ‘Willen derby altijd winnen’

| 01-11-2016

“Het is toch lekker om die jongens ‘s avonds tegen te komen en te kunnen zeggen dat je hebt gewonnen. Het leeft zeker als een derby”, zegt WVF-aanvoerder Dion Reijnen. In de tweede klasse H gaat de ploeg uit Westenholte zaterdag op bezoek bij Be Quick ’28 en dat is een Zwols onderonsje. Vorig jaar speelden de teams nog in de eerste klasse, maar degradeerden.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Op een niveau lager ging het de beide ploegen in eerste instantie niet voor de wind. Be Quick ’28 pakte afgelopen zaterdag pas de eerste overwinning, terwijl WVF onderin de middenmoot bungelt. Toch tonen zowel Be Quick als WVF verbetering. Laatstgenoemde hield zaterdag Enter Vooruit op 2-2 en dat is toch de nummer twee. “We hadden wel wat meer van Enter verwacht. Zeker in de begin- en de slotfase speelden ze veel de lange bal en dan met name door het centrum. Daar hadden we even moeite mee”, weet Reijnen, die daarna zag dat zijn team prima speelde. “We stonden goed. Het was wel gigantisch balen dat ze in de slotfase nog langszij kwamen, maar toch was het voor ons een goed resultaat.”

Voor WVF zijn de ontmoetingen met Be Quick ’28 meer dan een reguliere wedstrijd. Het is een echte Zwolse derby, zo zegt Reijnen. “Het is voor ons zeker belangrijk om van Be Quick te winnen en ik denk dat het vice versa ook zo is. Tegen ploegen uit Zwolle wil je het altijd erg graag laten zien. Dus ook tegen Be Quick.” De captain van WVF verwacht een levendige wedstrijd. “Het wordt voor ons een pittig potje, maar ook voor Be Quick. Ze hebben gewonnen van ZAC en dat geeft moed. Wij gaan waarschijnlijk op dezelfde weg verder als afgelopen zaterdag, al loopt het in een derby altijd wel anders. Wij willen winnen en zullen zeker gretig aan de aftrap staan.”

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

[u]Voorspellingen Dion Reijnen[/u]
WHC - Berkum: 1
Be Quick ’28 - WVF: 2
SVI - VSCO ’61: 2
HFC Storica - Wijthmen: 2
Kampen - HTC: 2
Swift ’64 - Zwolsche Boys: 2
SV Zwolle - Stanfries: 3

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Zwolsche Boys van Swift ‘64 wint? Klik dan op 'Zwolsche Boys' en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Zwolsche Boys kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zondag 5 november 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, WVF, Tweede klasse H, Prijsvragen, Olympus TOTO

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws