Olympus TOTO: Wat denkt Van Nijen?

| 17-11-2017

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' zijn deze week voorgelegd aan Be Quick '28-trainer Edwin van Nijen. Hij ziet zijn eigen ploeg winnen van stadgenoot WVF en denkt daarnaast dat ZAC wint bij Oene. Van Nijen voorspelt ook dat Berkum wint van Eemdijk. De zeven voorspellingen van Edwin van Nijen!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat Be Quick '28 van WVF wint? Klik dan op ‘Be Quick '28’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van Be Quick '28 kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 18 november 14.30 uur zijn geldig!

Voetbal, Be Quick ’28, Prijsvragen, Spijkerman Sports TOTO, Edwin van Nijen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws